1e plek voor Roeivereniging Weert

Terwijl het buiten te koud was om te roeien, werd er binnen wel hard geroeid in Amsterdam. Patrick, Remco en Gijs van Roeivereniging Weert namen deel aan de Ergohead zondag met een 1e plek als resultaat.

Remco (J18comp) behaalde namelijk een 1e plek met een afstand van 2730 meter. Een prachtige overwinning. De eerste overwinning voor een lid van de Weerter roeivereniging, dit gaat dus de geschiedenisboeken in.

De 2e plek in het jongens 18 competitieveld werd door Patrick gepakt in een afstand van 2678 meter. Hij wist in de eindsprint Dirk Wijker van De Amstel net nog 4 meter voor te blijven.

Voor Gijs was het vandaag zijn eerste wedstrijd, zijn doel was vandaag om ervaring op te doen. Als 13 jarige was Gijs ingedeeld in een veld met 3 volwassen mannen. Hij heeft zich kranig geweerd. Gijs roeide een afstand van 1946 meter. Een mooi leermoment voor hem in zijn nog prille roeicarrière.

Lees meer: http://rv-weert.nl/eerste-blik-voor-roeivereniging-weert/