BuurtTon valt in Weert

Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op 6006 EB (Frederik Hendrikstraat – 27 t/m 61 (Oneven nummers)) in Weert. Op hun postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Dit maakte de Postcode Loterij vandaag bekend op hun Facebookpagina. De winnaars verdelen de geldprijs met elkaar.

De Buurt-Ton wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in deze prijs. De Postcode Loterij informeert de winnaars half januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Winnen in de Postcode Loterij is niet nieuw voor Weert. In juni 2015 viel de Straatprijs op postcode 6001 SW (Harry Neijnensstraat) en verdeelden 8 deelnemers 187.500 euro. Op nieuwjaarsdag 2016 viel op postcode 6006 GC (Anna Paulownastraat) de Kanjerprijs van 1 miljoen euro. Zes winnaars verdeelden met elkaar deze prijs.

PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro valt nog
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan verdeelt de Loterij de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro. Om 21.30 uur maakt de Loterij op RTL 4 bekend waar deze prijs is gevallen. Ook winnen vandaag drie postcodes 1 miljoen euro, negentwintig andere postcodes de Buurt-Ton en twintig postcodes de PostcodeStraatprijs.