Het in juli vorig jaar aan het Bassin in Weert geopende Steak & Burger Restaurant Denver is door het trendy online (mannen) magazine Man-Man uitgeroepen tot één van de drie populairste plekken in Limburg om een echte burger te eten. Het team van Denver Weert is enorm trots op deze vermelding.

Eigenaar en Horeca & Gastvrijheids-professional René Jeurgens: “We vinden het ontzettend leuk én zijn er erg trots op dat het online magazine Man-Man ons deze erkenning geeft. Ons team werkt elke dag heel hard aan kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid voor onze gasten. Geweldig dat Weert hiermee één van de drie populairste Limburgse Burger-restaurants heeft”

De tekst op man-man.nl:
De 3 beste plekken om burgers te eten in Limburg
“We houden van een goede hamburger op zijn tijd. De combinatie van een mooi stuk vlees dat wordt geserveerd op een heerlijk broodje met smeuïge saus en huisgemaakte friet. Je wilt een top exemplaar voorgeschoteld krijgen, waar je ook bent. Zowel in Brabant als in Utrecht, maar ook in Limburg. Daarom selecteerden we MAN MAN’s favoriete burgerbars in die provincie.

Bij Restaurant Denver kun je terecht voor een snelle hap. Echter is het ook een restaurant waar je een avond kun vertoeven met vrienden of familie. Naast de overheerlijke steaks en geselecteerde wijnen kun je bij Denver ook voor hele goede burgers terecht. Goed en eerlijk zijn begrippen die centraal staan in de keuken. Zo gebruiken de chef-koks van het restaurant uitsluitend excellent vlees dat het Denver Keurmerk draagt. De burgers zijn hier het bewijs van”.

Lees meer: http://man-man.nl/burgers-eten-limburg/

17 REACTIES

  1. Op de site staat duidelijk vermeld dat er ”supplementen los zijn bij te bestellen a 2,50 per portie .Voor de patat , de salade de aardappel de champignon en de maiskolf. Nergens staat dat de gerechten worden geserveerd incluis de patat ….

  2. Al gekeken op de site ? Staat nergens dat de burgers worden geserveerd met patat en salade . Wel de bijvoeging van patat a 2,50 per portie . Dus zeg het maar wijsneus .

  3. Je wordt niet gedwongen om daar een gezellig hapje te gaan eten dus als het voor jou te duur/karig/slecht of wat dan ook is ga je toch gewoon ergens anders eten?

    Ik ben in elk geval blij dat deze mensen zich met 3 zaken in Weert hebben gevestigd en… de nek uitsteken! Daar was Weert volgens vele toch hard aan toe…ondernemerschap!

  4. Een restaurant waar Weert trots op mag zijn. Lekkere hamburgers incl friet en ja voor de gebakken campignons moet je 2,50 bijbetalen maar dik en dubbel waard. Zit niet voor niks bomvol. Zelfs mensen uit eindhoven naast ons. Ik zeg top.

  5. Ik ben allang blij dat er aan die kant weer wat te beleven is. Of de huurprijs te hoog is weet ik niet, maar als dit restaurant open kan blijven doen ze toch iets goed. Geld moet rollen en als ik daar een lekkere hamburger voor terug krijg is het dat meer dan waard.

  6. Jij hebt er dus nog nooit gegeten sippie, anders had je geweten dat er twee maal supplementen worden bij geserveerd, wil je daarnaast nog meer of andere bijgerechten dan is het inderdaad 2,50 extra 😉

Comments are closed.