Denver zet Weert op de kaart

17 reacties

Het in juli vorig jaar aan het Bassin in Weert geopende Steak & Burger Restaurant Denver is door het trendy online (mannen) magazine Man-Man uitgeroepen tot één van de drie populairste plekken in Limburg om een echte burger te eten. Het team van Denver Weert is enorm trots op deze vermelding.

Eigenaar en Horeca & Gastvrijheids-professional René Jeurgens: “We vinden het ontzettend leuk én zijn er erg trots op dat het online magazine Man-Man ons deze erkenning geeft. Ons team werkt elke dag heel hard aan kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid voor onze gasten. Geweldig dat Weert hiermee één van de drie populairste Limburgse Burger-restaurants heeft”

De tekst op man-man.nl:
De 3 beste plekken om burgers te eten in Limburg
“We houden van een goede hamburger op zijn tijd. De combinatie van een mooi stuk vlees dat wordt geserveerd op een heerlijk broodje met smeuïge saus en huisgemaakte friet. Je wilt een top exemplaar voorgeschoteld krijgen, waar je ook bent. Zowel in Brabant als in Utrecht, maar ook in Limburg. Daarom selecteerden we MAN MAN’s favoriete burgerbars in die provincie.

Bij Restaurant Denver kun je terecht voor een snelle hap. Echter is het ook een restaurant waar je een avond kun vertoeven met vrienden of familie. Naast de overheerlijke steaks en geselecteerde wijnen kun je bij Denver ook voor hele goede burgers terecht. Goed en eerlijk zijn begrippen die centraal staan in de keuken. Zo gebruiken de chef-koks van het restaurant uitsluitend excellent vlees dat het Denver Keurmerk draagt. De burgers zijn hier het bewijs van”.

Lees meer: http://man-man.nl/burgers-eten-limburg/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
17 reacties