Wertharally voor het goede doel

Op zondag 21 mei a.s. organiseert Lions Club Weert in samenwerking met de Horneland Rally een voorjaarsrally door het mooie buitengebied van Weert, genaamd Wertharally.

Er zijn 2 klassen waarvoor U zich kunt inschrijven; een Tourklasse en een wat uitdagendere Sportklasse. Het uitzetten van de routes wordt verzorgd door de professionals van de Horneland Rally Weert. De start en finish zijn bij Golf en Countryclub Crossmoor in Weert. Na afloop wordt je aldaar getrakteerd op een lekkere barbecue in een feestelijke ambiance.

Lions Club Weert heeft altijd speciale aandacht voor kinderen en ouderen in de regio. Het geld dat wordt ingezameld met deze rally, gaat naar kinderen die door omstandigheden in de privésfeer niet meer in staat worden gesteld lid te zijn van bijvoorbeeld een sportclub of scoutingvereniging, of om deel te nemen aan schoolreisjes en andere sociale/culturele bezigheden. Lions Club Weert legt contact met scholen, verenigingen en organisaties en zorgt ervoor dat deze kinderen gewoon deel kunnen nemen.

Sponsoren of inschrijven kun je via de website www.wertharally.nl.