Nieuw asfalt rondom auto

Ingestuurde foto

Bewoners van de Graaf Jacobstraat hebben met enige verbazing kennis genomen van hun opnieuw deels geasfalteerde straat.

Ondanks dat de omwonenden waren aangeschreven over de werkzaamheden had één van hen – door onbekende reden – verzuimd zijn of haar auto elders te parkeren. De aannemer sleept geen auto’s weg en dus werd er besloten om rondom de geparkeerde auto het asfalt te vervangen. En dat juist op de locatie waar nog een gat in het wegdek zit. Deze zit er nu dus nog steeds (zie ingezonden foto).

Een woordvoerster van de gemeente laat in een reactie weten dat de aannemer alsnog de resterende herstelwerkzaamheden moet uitvoeren. Deze keer zal men uit voorzorg het weggedeelte afzetten zodat er geen auto kan staan. Het oude stuk asfalt wordt alsnog vervangen.

Ingestuurde bijdrage