Foto: flinke schade aan heg en woning

Op zondag 5 februari 2017 omstreeks 00.40 uur heeft er een personenauto op de Sint Maartenslaan in Weert schade veroorzaakt aan twee voortuinen en een geparkeerde auto.

De bestuurder heeft de plaats van het ongeluk verlaten zonder zijn identiteit bekend te maken,zo meldt de politie via Facebook. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat een fietser getuige is geweest van de aanrijding. Helaas heeft de politie geen gegevens van deze getuige.

Ben jij de fietser die getuige was van de aanrijding of was je ook getuige van de aanrijding, neem dan contact op met de politie. Je kan dit doen via het telefoonnummer 0900-8844 en refereren naar de zaak “aanrijding St. Maartenslaan Weert”.

 • Wikuso

  Hoop dat ze hem/haar pakken en dan niet er vanaf laten komen met een kleine boete of een paar uur taakstraf. Niets zo vervelend dan andere mensen schade te berokkenen en te laf zijn om dat kenbaar te maken (ja, zelfs als er drank in het spel was, kwestie van dan niet gaan rijden).

  • Schade

   Door rijden na een ongeluk is een misdrijf.
   Dus kleine boete is niet waarschijnlijk

   • Wikuso

    Ik ben er niet 100% zeker van, maar is het ook een misdrijf als er alleen materiele schade is? Of geldt dat alleen als je een slachtoffer geen hulp verleent? Anyway, het gaat er mij vooral om dat iemand genoeg lef heeft om zoiets te doen maar dan als een angsthaas er vandoor gaat.

 • Alex

  Ik denk dat meneer dat zelf gedaan heeft met zijn dronkenkop,

 • Peterke123

  Ik zou als de politie was eerst eens een ander telefoon nummer pakken bv een 0800 nummer dat is misschien wel beter