Jubilarissen Dwars Makelaars

In 2017 valt er een hoop te vieren bij Dwars Makelaars. We zetten ze graag in het zonnetje!

Dit jaar bestaat het makelaarskantoor namelijk 20 jaar! Dwars Makelaars is in 1997 opgericht door René Dwars onder de naam René Dwars Makelaardij bv. Wat begon als een eenmanszaak is nu uitgegroeid tot een hecht team met acht medewerkers. Onder de acht medewerkers zijn maar liefst vijf beëdigde NVM makelaars. Allemaal met andere talenten en kwaliteiten die zo goed mogelijk worden ingezet en benut.

Ook al is het team sinds de oprichting flink gegroeid evenals het bedrijfspand aan de Emmasingel wat in 2007 flink werd uitgebreid; het bedrijf heeft nog steeds de uitstraling van een klein kantoor. De lijnen zijn kort en iedereen is nauw betrokken bij wat er speelt. Ze vinden dit erg belangrijk omdat ze geloven in persoonlijke aandacht. De klant met zijn of haar wensen en dromen staat ten alle tijden voorop.

Om dit 20-jarig jubileum te vieren hebben ze sinds het begin van dit jaar een nieuwe naam en een bijbehorende nieuwe huisstijl en logo. “Het bedrijf bestaat al lang niet meer uit mijzelf en een aantal assistenten”, vertelt René Dwars. Dwars Makelaars is dan ook de naam voor het gehele team dat gezamenlijk de touwtjes in handen heeft. De aan- of verkoop van een woning is een belangrijk moment in je leven en wij nemen jou de zorg uit handen zodat jij op je gevoel kunt focussen. Oftewel: volg jij je hart, doen wij de rest.

En dit is niet het enige jubileum dit jaar. Op dinsdag 31 januari vierde Luuk (Knapen) zijn 10-jarig jubileum bij Dwars Makelaars. Luuk begon 10 jaar geleden bij ons als stagiair, maar inmiddels is hij een van de pilaren van Dwars Makelaars. Luuk is als makelaar heel perfectionistisch, ambitieus en heeft veel vakkennis. Als collega is hij iemand op wie je altijd kunt rekenen en die altijd in is voor een grapje of wat flauwekul.

Later dit jaar viert ook Bianca (Horyon) haar 10-jarig jubileum. Bianca kwam 10 jaar geleden ook binnen gewandeld als stagiaire en is sindsdien nooit meer weg gegaan en daar zijn we heel blij om! Als secretaresse is ze de spil van ons kantoor, ze kan enorm goed multi tasken, is heel doelgericht en ook in drukke tijden is ze de rust zelve. Ze draait nergens haar hand voor om en ze staat altijd klaar voor een praatje en lach.

Als kers op de taart heeft Sanne (Rietjens) ook nog een jubileum te vieren. Zij is namelijk al 15 jaar werkzaam bij Dwars Makelaars! Sanne zorgt binnen het makelaarsteam voor de vrouwelijke touch. In haar werk is ze heel punctueel en volhardend, ze gaat recht op haar doel af. Naar de klant toe is ze heel open en transparant en ze kan zich goed inleven in diens wensen en behoeften. Sanne biedt altijd een luisterend oor en is een opgewekte en gezellige collega!

Er mag met recht gezegd worden dat het in deze tijd bijzonder is dat er in één bedrijf zoveel jonge medewerkers werken die nu al hun 10 of 15 jarig jubileum vieren. Van harte gefeliciteerd!

team_dwars_makelaars

Wil je ook iemand in het zonnetje zetten? Stuur dan een bericht via www.weertdegekste.nl/contact