Dwars Makelaars organiseert informatieavond over woningmarkt

Foto via: Jens Neumann via Pixabay

De woningmarkt is in de afgelopen maanden sterk gewijzigd. De combinatie van een hogere hypotheekrente, inflatie en hoge energielasten kunnen vragen en onzekerheid oproepen. Is dit het moment om een huis te kopen, of juist om mijn eigen huis te verkopen?

Dwars Makelaars, met vestigingen in Weert, Eindhoven en Roermond herkent deze onzekerheid. Wanneer men toe is aan een volgende (woon-)fase in het leven is het dan ook erg belangrijk om goed geïnformeerd te worden. Daarom organiseert Dwars Makelaars op dinsdag 24 januari 2023 van 19.00 uur tot 21.00 uur in Theater De Huiskamer in Weert een informatieavond. Bedoeld voor iedereen die graag een volgende stap wil zetten in zijn of haar wooncarrière en meer wil weten over de woningmarkt.

Tijdens de informatieavond zullen meerdere facetten van de woningmarkt aan bod komen en zal Dwars Makelaars de huidige marktsituatie transparanter voor je kunnen maken. Dit helpt je om te bepalen op welke wijze je een (vervolg-)stap neemt in je wooncarrière.

Naast het team van Dwars Makelaars die deze avond de woningmarkt onder de loep nemen zullen nog twee professionals deelnemen aan deze informatieavond. Smolenaers Hypotheken en Verzekeringen zal aanwezig zijn voor alle financiële vragen en Solarmundo is er voor al je vragen over de duurzaamheid van je woning en helpt je met verduurzamen.

Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd. De informatieavond is gratis bij te wonen. Wel wordt gevraagd je aan te melden door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen met Dwars Makelaars op 0495 – 537 599 waarbij tevens gevraagd wordt aan te geven met hoeveel mensen je wenst deel te nemen.

Deelnemers zijn op dinsdag 24 januari 2023 welkom vanaf 18.45 uur in Theater de Huiskamer. Kies daarvoor de ingang aan het Sint Raphaëlpad.