Boekpresentatie Peter Stribos

Foto’s – Zondagmiddag 12-03 vond de boekpresentatie plaats van Peter Stribos ‘Muziekverkopen deed je zo’ in een uitverkocht Theater de Huiskamer te Weert.

Onder muzikale begeleiding van VIDO, Roos Visser en Mark Soulier mochten ruim 150 aanwezigen getuige zijn van overhandigen van het eerste exemplaar aan een trotse Peter. Jan Leenders mocht het geheel aan elkaar praten en Peter een interview afnemen. Na de pauze vond er een spannende muziekquiz plaats o.l.v. Jos van Dooren.

‘Muziekverkopen deed je zo’ is een debuut van Peter Stribos. Het is de persoonlijke geschiedenis, maar ook een beeld van de muziekbranche in Nederland vanaf 1945. Een verhaal over passie, over vinyl, cassettes, CD’s, Spotify en weer over vinyl.

Samen zijn we op deze zonnige middag terug gegaan naar die prachtige tijd waar je alleen, of samen met andere muziekliefhebbers, onder begeleiding van Peter en zijn medewerkers kon kennismaken met de nieuwste muziek die je daarna zelf thuis op je eigen platenspeler kon grijsdraaien. Peter nam ons mee op een reis met veel ‘aha momenten’ waar we gevoelsmatig weer met hoofdtelefoon, op één van zijn luisterplekken konden plaatsnemen.

Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel, de muziekspeciaalzaak, Bol.com en via uitgever Bullseye Publishing.
https://www.bullseyeshop.nl/a-47189626/muziek/muziekverkopen-deed-je-zo-peter-stribos/

Foto’s: Lennard Scheepers

[nggallery id=’4839′]