Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om fit en gezond te leven. Als gevolg is de vraag naar producten en diensten, die aan deze behoefte voldoen, de laatste jaren enorm toegenomen. Hoog tijd dus, om hier aandacht aan te besteden.

Tijdens het Fit & Gezond Event biedt Medicura een inspirerend platform op het gebied van beweging, voeding, gezondheid en balans tussen lichaam en geest. Je wordt ruimschoots geïnformeerd door een gevarieerd aanbod aan betrokken partijen. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan tal van interessante activiteiten, waaronder:

• LifeStyle – health & prevention Weert

Body Mass Index (BMI) meten. Bloeddrukmeting.

• Muziektherapie van Math Hansen

Pijnbestrijding en ontspanning.

• Feet & Inner Wellness

Voetreflextherapie.

• Therapeutisch elastische Kousen

Doormeten van de aderen in de benen met behulp van een VenoScreen.

• Dr. Comfort

Therapeutische schoenen advies.

• LekkerBewust

Fit met gezonde voeding. Advies over gezonde voeding en gezond leven.

• De Krang

Energiebalans methode om lichaam en geest in balans te brengen.

Je bent van harte welkom op 24 maart van 10.00 tot 17.00 uur & 25 maart van 10.00 tot 16.00 uur in de Medicura Zorgwinkel, gelegen aan de Maaspoort 64 te Weert. Het Fit & Gezond Event is gratis toegankelijk. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je mailen naar [email protected] of bellen naar 088-007 11 00.