De Fresh Allstars uit Weert zijn komend weekend weer te zien op de nationale tv.

Op zaterdagochtend zullen danser Lorenzo Caboni (11) en coach Raymon Truijen te zien zijn bij [email protected] Live. Hier vertellen ze over het project ‘The Floor is Yours’, dat vanaf april zal starten. Dit project is een initiatief van het Jeugdcultuurfonds, met het doel om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met breakdancen. Raymon zal samen met Lorenzo, die tevens Ambassadeur is van het Jeugdcultuurfonds, alles vertellen over het project, over breakdancen zelf en natuurlijk zullen ze ook wat vette moves laten zien! [email protected] Live wordt uitgezonden op NPO3 en is te zien vanaf 8:45 uur.

Op zondag komt onze huidige Nederlands Kampioen Cis Brans ook op TV! In december 2016 won hij het Nederlands Kampioenschap breakdance t/m 14 jaar. Een tijd geleden werd hij door Zapp Sport benaderd voor het maken van een profielschets. Een tijd geleden kwam de cameraploeg van ZappSport in Weert filmen en om 8:40 zal het worden uitgezonden op NPO3.

De Fresh Allstars van Dansschool Fresh zijn blij dat ze hun passie mogen delen met heel Nederland.