Op zondag 7 mei a.s. zou voor de 5e keer de RommelRoute op Leuken plaatsvinden. Helaas is het aantal aanmeldingen dit jaar enorm veel lager dan voorgaande jaren. Dat is de reden waarom de organisatie heeft besloten om de jubileum editie van de RommelRoute minimaal 1 jaar uit te stellen. In 2018 of in 2019 wordt opnieuw bekeken of er voldoende animo is voor de organisatie van de RommelRoute.

In september van dit jaar organiseert de wijkraad weer het Luuëkerpârk feest. Het idee is om op die dag in en rond het Luuëkerpârk een rommelmarkt te organiseren. Zo kunnen de wijkbewoners die zich hadden aangemeld toch nog van hun tweedehands spullen af komen.

Naast het wijkfeest zijn er dit jaar nog veel meer activiteiten in de wijk. Zo vindt in juni de jaarlijkse Buitenspeeldag plaats en in november zal ook weer het grootse St. Maartensvuur – met voorafgaand de optocht door de wijk – worden ontstoken.

8 REACTIES

  1. Rommelroute was ooit bedoeld om je teringzooi op te ruimen en aan te bieden aan anderen. Ik kan me niet voorstellen dat mensen elk jaar opnieuw spullen hebben om te verkopen. Ik in ieder geval niet.

  2. Het laatste neem ik zondermeer aan, maar het is wel een erg korte route. Daar trek je je wandelschoenen toch niet voor aan. Of je gaat de hele middag op en neer lopen. In ieder geval: veel plezier! 🙂

  3. Misschien zou je een onderscheid kunnen maken tussen rommel, teringzooi en spullen. Het hangt er gewoon vanaf wat iemand nog wil hebben. En zelfs wil kopen voor max. € 2,50!

  4. Maar hoeveel rommel, teringzooi kun je bijeen sparen op 1 jaar? Ik koop alleen iets wat ik niet na 2 maanden al op zolder gooi en daarna niet meer nodig heb.

Comments are closed.