Toons ToerTocht 2017

In 2016 is 100ste geboortejaar van Toon Hermans gevierd. Een mooie aanleiding voor een nieuw jaarlijks evenement, georganiseerd door en voor de zes Toon Hermans Huizen in Limburg. Een Toon Hermans Huis is een inloophuis voor kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden. Toons ToerTocht vond in april 2016 voor de eerste keer plaats.

Dit jaar staat Toons ToerTocht op zaterdag 22 april 2017 gepland. Een recreatieve wandel- of fietstocht van het ene naar het andere Toon Hermans Huis. Fiets of wandel mee met vrienden, familie, bekenden, lotgenoten, collega’s of jouw bedrijf. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 voor volwassenen en € 5 voor kinderen. Je ontvangt hiervoor een kopje koffie of thee met een stuk Limburgse vlaai, een speciale TTT pen, een button, een oorkonde en de wandel- of fietsroutes. Met jouw deelname steun je de Huizen in Limburg én bezorg je jezelf een onvergetelijke dag.

De Toer

Bij elk Huis kun je starten. Om 10 uur wordt overal het officiële startschot gegeven door een (plaatselijke) prominent. Wie dat in 2017 zijn wordt later bekend gemaakt. Indien gewenst kun je ook eerder starten. Voor wandelaars zijn er plaatselijke routes van 5 à 10 km. Voor fietsers zijn er ruim 40 routes door het mooie Limburgse land van 18 tot maximaal 58 km. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande fiets- en wandelroutes.

Deelnemen is mogelijk voor iedereen, jong en oud, en kan per fiets, e-bike of te voet. Je kan kiezen tussen verschillende routes: de korte plaatselijke route of de toeristische route. Deelnemers die nog meer uitdaging zoeken, kunnen routes langs meerdere Toon Hermans Huizen combineren.

Informatie en inschrijven voor de tocht kan via de site: www.toonstoertocht.nl
Voor vragen kun je mailen naar: [email protected]