Verkeerschaos door pechgeval

Foto’s – Vrijdagmiddag vond op de Driesveldlaan een situatie plaats die volgens omstanders een directe finaleplek voor de Lambieck Knoup verdiende.

Een auto kwam vanwege een lege brandstoftank stil te staan ter hoogte van het Stadhuis. In blinde paniek trok de bestuurster aan de handrem en deed de deur dicht waarna de auto was vergrendeld. Omstanders schoten te hulp maar ver kwamen ze niet. Omdat de auto vergrendeld was kon men de handrem er niet afhalen.

De auto stond midden op de weg stil en het verkeer kon er moeizaam langs. Het gevolg was een file tot in de Stationstunnel. Medewerkers van Stadstoezicht en de politie kwamen ter plaatse om het verkeer te regelen. Het verkeer op de Singel moest soms worden stilgelegd zodat de grotere voertuigen via de andere rijbaan naar de Singel konden rijden.

Uiendelijk kwam een automonteur ter plaatse die met speciaal gereedschap het autoslot kon ontgrendelen. Vervolgens kon men de auto in en deze verplaatsen. De tank werd vervolgens gevuld met een jerrycan benzine waarna de bestuurster, het het schaamrood op haar kaken, haar weg weer kon vervolgen.

[nggallery id=’4852′]