Vernieuwde winkel Bakker Vries

Foto’s/video – Vanochtend vroeg gingen de deuren van de vernieuwde winkel van Bakker Vries open.

De afgelopen weken heeft de winkel aan de Vrakkerstraat een ware metamorfose ondergaan. De winkel werd volledig gestript van de grond af opnieuw opgebouwd. In korte tijd is er veel werk verzet, want van de oude winkel is niets meer zichtbaar. Alles is vervangen, van de vloer tot het plafond. De winkel heeft modern, maar toch ook warme uitstraling. Dit komt mede door de bakstenen muur die bij binnenkomst meteen in het oog valt.

Er is een stuk muur verwijderd waardoor de winkel nog ruimtelijker oogt, maar het meest bijzondere is dat je de bakkers ‘live’ kan zien werken. De bakkers en medewerkers laten graag zien waar ze mee bezig zijn. Het brood word vers voor je neus gebakken en/of belegd. Verder zijn de vitrines vervangen waardoor de vlaaien en het gebak nog mooier gepresenteerd worden. Ook kunnen bezoekers nu zelf hun verse broodjes uitkiezen en inpakken.

Je gaat de winkel niet uit zonder te watertanden. Bekijk een sfeerimpressie.

Video via Youtube

https://youtu.be/qN4FZLJFIDE