Het Stonerbluestrio Uncle Harry vertrekt woensdag 15 maart naar Glasgow om op te treden.

Ze zijn de winnaars van de Tilburgse bandwedstrijd International Music Exchange. Deze wedstrijd wisselt bands uit met andere landen zoals Schotland, Frankrijk en Duitsland. Na een positieve voorronde gooide ze hoge ogen bij de finale. Nu mogen ze in Schotland gaan spelen op een festival met verschillende internationale acts. Ook zullen ze in een meer intieme sfeer een klein optreden geven voor de burgemeester van Glasgow.

Dit allemaal is in aanloop naar 7 april. Op deze datum brengt Uncle Harry haar debuutalbum ‘Radio Roadtown’ uit in Muziekcentrum De Bosuil. Deze avond zal Uncle Harry niet alleen spelen. Ze worden bijgestaan door de Eindhovense stonerrockers van Sheverine en de Achterhoekse punkers van Helm Op. Entree deze avond zal gratis zijn.

Eerder bracht Uncle Harry haar eerste single van het nieuwe album uit genaamd ‘Strawberry Jam’. Deze is te beluisteren via Spotify: https://play.spotify.com/album/6oW8bnfgGkBw0xsAknbUko. Het facebookevenement van de albumrelease: https://www.facebook.com/events/243074852808896/.