Stationshal Weert

Op woensdag 15 maart vinden de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. Kiesgerechtigde Nederlanders kunnen ook deze keer op een groot aantal stations hun stem uitbrengen, waaronder in Weert.

Stemmen voor, tijdens of na uw reis. Wel zo handig en gemakkelijk. Reizigers kunnen stemmen op het station in de gemeente waar ze wonen, met een geldige stempas en een identiteitsbewijs. Reizigers die op een station in een andere gemeente willen stemmen kunnen dat alleen met een zogenaamde kiezerspas (http://iwdg.nl/2mHT25t).

In de Stationshal van Weert staat morgen een mobiel stembureau. Je kan er stemmen tussen 6.15 en 8.30 uur.

4 REACTIES

  1. Als je op het stembureau op het gemeentehuis zit, zit je s’avonds na afloop aan een uitgebreid Chinees buffet op kosten van de belastingbetaler.
    Hier komen ook al jaren ambtenaren en wethouders op af, om een vorkje mee te pikken.
    Alle andere stembureaus moeten het doen met een broodje…schande…

  2. Deze discussie is al eens door jouw gevoerd. Ga zelf in het gemeentehuis op het stembureau zitten, dan ben je van de straat af en kun je ook aanschuiven. Dan kun je ook diegene aanspreken die ongewenst een vorkje mee pikken. Je kunt dan ook dan zelf een rijsttafel bestellen, deze hoeft dan niet betaald te worden door de belastingbetaler, simpel toch.

  3. Je hebt een punt als het gaat om een buffet voor de mensen die het stembureau in het stadhuis bemannen en niks voor anderen. Blijkt inderdaad zo te zijn. Gelijke monniken gelijke kappen.

Comments are closed.