Muzikale woensdagavond

Plaats een reactie

Nederweert – Bij Guulke in Nederweert speelt zich een bijzonder muzikaal evenement af op woensdag 10 mei met een lekkere nostalgische ondertoon.

In navolging van de zeer succesvolle boekpresentatie in het Theater de Huiskamer in Weert van ‘Muziekverkopen deed je zo’ van Peter Stribos komt er nu een speciale Nederweert-versie. Vanaf 20.00 uur kan men die avond genieten van verhalen over vinyl, anecdotes over bijzondere muziekliefhebbers en vooral veel lekkere muziek.

Live muziek is er van Nederweerts up-coming band GoodSouls, met special guests Peter-Mathijs Linsen (Starfish Bowl) en Maikel van de Bogget (Mr. Bluesharp himself). En er is een solo-optreden van René Bijlmakers (Double Axe).

Ruben Weekers praat met Peter Stribos over het boek, met speciale aandacht voor de rol die Nederweerter muziekliefhebbers erin spelen. Er komen hilarische taferelen uit de rijke geschiedenis van de platen-cd winkel voorbij en er is de bijbehorende Spotify-lijst ( nu al te downloaden – vul bij zoeken ‘peterstribos’ in en selecteer ‘muziekverkopen deed je zo’). Een overzicht van 50 jaar muziekgeschiedenis.

Kortom een avond met goede herinneringen aan de glorietijden van de pop: rock ‘n’ roll, beatgroepen, country(rock), blues(rock), en ga zo maar door.

De entree is gratis, maar aanmelden op [email protected] is een must. Het boek is die avond – natuurlijk gesigneerd – te koop.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie