Feestje over de grens voor eindexamenkandidaten

Je leeft maar één keer en je doet, als het goed is, maar één keer je eindexamen. Voor een aantal ondernemende leerlingen uit Weert een mooie gelegenheid voor een extra feestje.

Een groepje VWO-scholieren wil het Galabal in een nieuw jasje steken. Daarvoor gaan ze over de grens. Op vrijdag 16 juni organiseren zij ‘Weert Galabal On Tour’. Het eindexamen-evenement zal plaatsvinden in het Hasseltse (B) Versuz. Deze club behoort tot de 100 beste clubs van de wereld.

Tijdens deze avond worden de eindexamenleerlingen getrakteerd op een optreden van o.a. het DJ-duo Glowinthedark. Dit duo is bekend van o.a. “Dansen op labanta” en “Belazerd”.

Vrijdagmiddag vindt om 15.30 uur op een niet alledaagse locatie de kaartverkoop plaats, namelijk in het stadspark van Weert. Tegenover Huupkens. De leerlingen kunnen dan tegen betaling van €17,50 euro een ticket verkrijgen voor het evenement (incl. bustransfer).

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/331485147254256/ & www.weertgalabalontour.atyadesign.nl

https://youtu.be/btFrhbwSWa4