Geslaagd/t? Maak kans op een gratis pizza!

Winacties Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Slapeloze nachten, knikkende knieën en eindeloos appen met klasgenoten – het is vandaag een spannende dag voor alle eindexamenkandidaten van het vmbo, havo en vwo. Vanmiddag worden de langverwachte telefoontjes gepleegd: geslaagd of niet geslaagt?

Ook in het Weerterland wachten honderden leerlingen en hun ouders vandaag in spanning dat ene telefoontje af. Hoe kom jij de tijd door? Mag de vlag straks uit? Bouw je vanavond meteen een flink feestje?

Bij WdG wachten we in spanning met je mee. Stuur jouw meest ludieke foto van vandaag in door een e-mail te sturen naar [email protected] met als onderwerp ‘geslaagd’ en maak kans op een gratis pizza van New York Pizza Weert.

Je foto insturen kan tot uiterlijk donderdag 13 juni om 12.00 uur. Alle inzendingen zullen worden gepubliceerd in een verzamelbericht op WdG en onder hen worden tien pizza’s verloot. Wie weet mogen we jou binnenkort dus wel dubbel feliciteren!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie