De Rommelroute van Graswinkel komt er weer aan. Voor het derde jaar op rij worden weer veel schatten van zolders, uit kelders en bergingen gehaald.

De Rommelroute Graswinkel vindt plaats op zondag 2 juli 2017 van 11.00 tot 16.00 uur. Lekker gezellig en kort bij huis, dus geen gesleur met de kostbare schatten. Tijdens de Rommelroute zal het BuurTerras van Punt Welzijn komen en de Wensfabriek door de wijk rijden. Bij de Wensfabriek kan dan een wenskaart in gestopt worden en misschien komt je wens wel uit.

Vanaf 1 mei kunnen bewoners van Graswinkel zich weer aanmelden op de site van de wijkraad www.samengraswinkel.nl/rommelroute of via de Facebook-pagina: RommelrouteGraswinkel. Voor de kinderen tot 8 jaar wordt er een kleurwedstrijd georganiseerd, dus kinderen haal de kleurpotloden en stiften maar alvast uit de kast.