Op Boshoven heeft afgelopen nacht een inbraakpoging en een autodiefstal plaatsgevonden. Buurtbewoners zijn op zoek naar getuigen.

Bij een woning aan de Madeliefhof werd een slot van een garage eruit gebroken. De bewoners hadden een extra slot bevestigd waardoor de inbraak uiteindelijk niet slaagde. In de nabij gelegen Vosseweg is afgelopen nacht ook een auto gestolen.

Men is op zoek naar getuigen die afgelopen nacht een verdachte situatie hebben waargenomen op Boshoven. Er is een signalement van een mogelijke dader die luidt als volgt: een blanke jongeman van begin 20, zwarte broek, witte schoenen van het merk Nike, lichte rugzak, zwarte jas met witte vlakken op de mouwen en een lichte bodywarmer.

Wellicht heeft iemand een camera aan huis hangen die de verdachte persoon heeft geregistreerd. Heb je meer informatie? Bel dan met de politie Weert via 0900-8844.

3 REACTIES

  1. Gelukkig zijn deze nog niet opgenomen in de misdaadmeter, anders was de daling weer een stijging geworden. 😉

  2. Ik ga de camerabeelden eens terugkijken…. Er reed vorige week ook een zwarte Belgische VW Passat CC rondjes door de wijk. Die kwam s’avonds weer terug dus misschien vorige week verkennen en nu toeslaan? Ik heb het kenteken:-)

  3. Hey Witse, heb je het kenteken voor me? Ik ben de betreffende waarvan de auto is gestolen en ik camerabeelden ontvangen van iemand die savonds na de diefstal daar ook nog heeft gereden

Comments are closed.