Op Boshoven heeft afgelopen nacht een inbraakpoging en een autodiefstal plaatsgevonden. Buurtbewoners zijn op zoek naar getuigen.

Bij een woning aan de Madeliefhof werd een slot van een garage eruit gebroken. De bewoners hadden een extra slot bevestigd waardoor de inbraak uiteindelijk niet slaagde. In de nabij gelegen Vosseweg is afgelopen nacht ook een auto gestolen.

Men is op zoek naar getuigen die afgelopen nacht een verdachte situatie hebben waargenomen op Boshoven. Er is een signalement van een mogelijke dader die luidt als volgt: een blanke jongeman van begin 20, zwarte broek, witte schoenen van het merk Nike, lichte rugzak, zwarte jas met witte vlakken op de mouwen en een lichte bodywarmer.

Wellicht heeft iemand een camera aan huis hangen die de verdachte persoon heeft geregistreerd. Heb je meer informatie? Bel dan met de politie Weert via 0900-8844.