DJ-talent wint DJ contest

Nederweert – The Lethal Sound, vaste residents bij Wups Pub in Nederweert, heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Deze lokale DJ’s hebben dankzij een DJ Contest een felbegeerde plaats weten te veroveren in de line-up van Intents Festival.

Intents Festival in Oisterwijk is een weekend dance-festival met meerdere area’s, diverse muziekstijlen en een ‘IntentsCity’ festivalcamping. Jaarlijks bezoeken meer dan 10.000 jongeren dit publieksevent. Het festival staat bekend om indrukwekkende podia met tot in de puntjes uitgewerkt decor en een overweldigende show. Twee jaar op rij heeft Intents Festival een podiumplek bemachtigd in de verkiezing van beste dance-festival van Nederland.

Na een Facebook ‘like, deel en win’ actie heeft The Lethal Sound een plaats weten te bemachtigen in de top 10 uit tallozen inzendingen. Na support uit heel Nederland heeft een deskundige jury de livesets beoordeeld op muziekkeuze, opbouw en mix skills. Niemand minder dan Partyraiser, een gevestigde naam in de scene, heeft het talent beoordeeld als winnaar!

The Lethal Sound opent op zaterdag de Dynamite Hardcore stage om 12:00-13:00u. Kom Joris Huijerjans en Menno Stockmans aanstaande zaterdag supporten!

Volg deze mannen via: https://www.facebook.com/TheLethalSound/
Aftermovie Intents Festival: https://www.youtube.com/watch?v=5RyDbLw73Rk
Combitickets zijn nog verkrijgbaar via: www.facebook.com/dendtours