Druk bezochte opening Kr8tig

(Foto’s) Vrijdagmiddag is onder grote belangstelling de nieuwe werk- en leerplek van Kr8tig geopend in Weert. De officiele opening werd verricht door burgemeester Heijmans.

De aanwezige gasten werden op hun wenken bediend. Niet alleen vanuit de eigen bakkerij, maar ook in de keuken waren door de medewerkers verschillende hapjes gemaakt die werden uitgedeeld. De burgemeester kreeg een rondleiding langs de 3 onderdelen die vallen onder de sociale werkplek-locatie. Op de locatie is een bakkerij, ICT- en klusjes afdeling gevestigd.

Kr8tig is een mooie plek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen werken aan hun toekomst, van jong tot oud en met diverse redenen. Kr8tig wil terug naar de oude ambachtsschool. Zo is er in maart een groep gestart die een MBO-1 opleiding volgt. Met deze opleiding bieden ze de deelnemer een kans om zijn/haar competenties te ontwikkelen en een diploma te halen. Daarmee vergroten we de kans op een baan, m.b.v. een jobcoach kan uiteindelijk gezocht worden naar passend (begeleid) werk.

Bekijk een sfeerimpressie van de drukbezochte opening.

Meer informatie: https://www.facebook.com/kr8tig.nl/