Jongerenhuiskamer Bravo! College

Plaats een reactie

Budel – Jongerenhuiskamer Babbelz (Het Jongerenwerk van Cordaad Welzijn) verhuist naar het Bravo! College. Hiervoor wordt op het terrein een nieuwe locatie gebouwd. Dat besluit heeft de gemeenteraad op 9 mei genomen.

Begin 2010 is de jongerenhuiskamer Babbelz geopend in de voormalige basisschool ‘de Kleine Wereld’. Het gebouw voldeed niet aan de behoefte. Bovendien was dit een tijdelijke aanstelling en daarbij streven we altijd naar een zo kort mogelijk gebruik.

Jongerenhuiskamer Babbelz en het Bravo! College hebben elkaar gevonden. Beide partijen willen graag over en weer van elkaars kennis, kunde en faciliteiten gebruikmaken. De nieuwe Babbelz wordt daarom gerealiseerd bij het Bravo! College. De twee oude vervallen klaslokalen op deze locatie worden op korte termijn gesloopt. Daarna gaan we over tot de bouw van een nieuwe jongerenhuiskamer. We streven er naar dit nog dit jaar te realiseren.

Op dinsdag 13 juni is er om 19.30 uur een tweede informatiebijeenkomst voor omwonenden en andere geïnteresseerden op het Bravo! College.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie