(Foto’s) Het was vandaag groot feest op vakantiepark de Weerterbergen in Weert. Dit weekend werd op het vakantiepark het Koos Konijn Fanweekend georganiseerd. Tevens werd het allereerste Koos Konijn Foundation vakantiehuis geopend.

Op het vakantiepark werd het eerste Koos Konijn Foundation vakantiehuis van Nederland geopend. Dit gebeurde door niemand minder dat Koos Konijn zelf en wethouder Van den Heuvel. Vanaf nu kunnen gezinnen die te kampen hebben met ziekte of financiële problemen, gratis op vakantie. Het vakantiehuis werd gerealiseerd in samenwerking met 56 sponsoren, waaronder ook bedrijven uit de regio Weert.

Koos Konijn Foundation

De Koos Konijn Foundation is een initiatief van Roompot Vakanties dat zich inzet voor mensen voor wie op vakantie gaan niet vanzelfsprekend is. De foundation bestaat één jaar en heeft inmiddels ruim dertig gezinnen die een zware periode doormaakten een vakantie geschonken. Ze willen hun activiteiten om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen verder uitbreiden en Weert had zaterdag de primeur.

Monique Smit

Om de feestelijke dag compleet te maken werden de parkbezoekers getrakteerd op een optreden van Monique Smit. Honderden kinderen en hun familieleden kwamen naar het Koos Konijn Plein op het park om mee te zingen en te dansen.

Bekijk een sfeerimpressie.