(Spotlight) Meubel Nieuwe Stijl in Weert is de afgelopen jaren uit hun jasje gegroeid en vieren daardoor ons 35 jarig jubileum op een nieuwe locatie.

Het nieuwbouwpand, gelegen aan de Roermondseweg 109, heeft een hippe eigentijdse trendy woon- en slaapcollectie. Het concept BEAU HOME zorgt voor een unieke sfeer gecreëerd door verschillende soorten verlichting en de vele accessoires die in de winkel te vinden zijn. Ieder hoekje heeft zijn eigen sfeerbeleving.

Graag willen zij dit met je vieren. Het jubileum weekend zal plaats vinden op 25, 26, 27 en 28 mei met een spectaculaire BTW kortingsactie*. Voor iedere klant zal er een kopje koffie met een lekker stukje Weerter vlaai geserveerd worden en de kids kunnen genieten van een gigantisch springkussen.

Meubel Nieuwe Stijl presenteert met trots een nieuwe winkel met nieuwe gezichten. Ze stellen hun team uit Weert en de regio aan je voor.

Alleen op zitmeubelen*