Haler – (Foto’s) De politie heeft zaterdag een drugslab ontdekt in een oude varkensstal in Haler.

De politie Brabant-Oost deed onderzoek naar drugscriminaliteit en zodoende kwam men uit bij een adres aan de Lochterstraat in Haler. De politie heeft afgelopen middag vanuit de lucht een onderzoek gedaan met een helikopter en ook de brandweer is ingezet om de situatie veilig te stellen.

Het gaat om een lab waar amfetamine (olie / pasta) werd geproduceerd. In de mestkelder werd ruim 100.000 liter aan vloeibare afvalstoffen aangetroffen. De bewoner en een man uit Eindhoven zijn aangehouden. Het LFO (Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen) bezig met de ontmanteling van het lab. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

2 REACTIES

  1. De strafmaat praten we al jaren over…. de ilegale produktie praten we al jaren over……het financiele gewin v verkoop praten we al jaren over…. legaliseren praten we al jaren over……. maar als de gebruiker nu eens ophield te gebruiken en als zovelen nu eens ophielden te blijven beweren dat een bepaald gebruik als normaal beschouwd wordt alszijnde onschuldig, niet schadelijk, ingeburgerd dan waren we pas snel uitgepraat.

Comments are closed.