Nieuwe uitbaatster De Paol

(Foto’s) Altweerterheide komt gelukkig niet droog te staan. De afgelopen jaren was het onzeker of café-zaal De Paol nog open zou blijven, maar die zorgen zijn nu weg.

De jonge onderneemster Robyn Dörenberg (23) is de nieuwe uitbaatster van De Paol. Vandaag was de grote (her)opening van de Paol. Pastoor Notermans kwam afgelopen avond het pand opnieuw inzegenen in de hoop dat het café en de zaal nog voor veel plezier zullen zorgen in Altweerterheide.

Robyn gaat in elk geval met veel enthousiasme aan de slag. De eerste vernieuwingen en klussen zijn achter de rug, maar de komende tijd zal er verder worden gewerkt aan het opknappen van het pand. Ook qua activiteiten zijn er ideeën in overvloed bij Robyn. Het ziet er dus naar uit dat Altweerterheide opgelucht kan ademhalen en de levendigheid in het dorp aanwezig blijft.