Entreeprijs ‘Nacht van Johnny Hoes’ fors verlaagd

19 reacties
Foto: Nacht van Johnny Hoes in 2014

Weert omarmt het grote plan tot behoud van Het Erfgoed van Johnny Hoes. Daarom vindt de Gemeente Weert het van belang, dat werkelijk iedereen het 100-jarig jubileumfeest De Nacht van Johnny Hoes op zaterdag 26 augustus 2017 kan meemaken. Johnny Hoes ontving begin dit jaar nog postum een lifetimeaward voor meer dan 40.000.000 verkochte geluidsdragers.

De organisatie heeft daarop de entreeprijs voor De Nacht van Johnny Hoes nu vastgesteld op slechts 5 euro. Tickets op de dag zelf zullen 15 euro kosten (dit was 39 euro). De vorige editie in 2014 was een groot succes met meer dan 8.000 bezoekers op het plein. “Het wordt wederom een mega meezingspektakel met de smartenlappen van Johnny Hoes en Zangeres zonder Naam, maar ook de Nederpopsongs van Doe maar en Toontje lager en alles wat daar tussen zit.”Ticketverkoop is nodig. Het is voor de veiligheid van belang een middel te hebben om het aantal mensen te kunnen vaststellen. Crowd Control heet dat met een mooi woord.”, aldus organisator Willie Oosterhuis.

Op het grasveld nabij Bassin en de brug Weert Noord zal dit jaar het evenement in een mega-tent plaats vinden. Er zal muziek uit de Telstar Studio worden gespeeld door Guido’s Orchestra en tal van grote en talentvolle artiesten zullen optreden in een avondvullende show. Rob de Nijs, Anneke Gronloh, Massada, The Classics, Dennis Christian, Henk Wijngaard, ‘Eddy Wally’, Erik Mesie, Ronnie Tober, Lange Frans, John West, Ancora/Piratentoppers, Spang, Evert Wolters, Otto Lagerfett en vele anderen zullen die avond voorbij komen.

Informatie

Zaterdag 26 augustus 2017
19.00-01.00 uur
De Nacht van Johnny Hoes
Megatent Weert Noord

Tickets: https://ticketpoint.nl/evenement/de-nacht-van-johnny-hoes-xxl/
Fysieke tickets: Bruna/VVV Weert
www.100jaarJohnnyHoes.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
19 reacties