Nacht van Johnny Hoes in beeld

(Foto’s / video) Zaterdagavond vond de Nacht van Johnny Hoes plaats in Weert. In een grote feesttent op het grasveld van Centrum-Noord genoten duizenden mensen met de Nederlandse meezingers.

Er werd muziek uit de Telstar Studio gespeeld door Guido’s Orchestra en tal van grote en talentvolle artiesten kwamen optreden in een avondvullende show. Zo betraden o.a. Rob de Nijs, Anneke Gronloh, Massada, The Classics, Dennis Christian, Henk Wijngaard, ‘Eddy Wally’, Erik Mesie, Ronnie Tober, Lange Frans en John West het podium. De voetjes kwamen van de vloer en het publiek zong luidkeels mee met de bekende klassiekers.

Afscheid Anneke Gronloh

Het meest bijzondere moment van de avond was het laatste optreden van zangeres Anneke Gronloh. Omdat ze last heeft van een longembolie moet ze op 75-jarige leeftijd noodgedwongen stoppen met zingen. Tijdens de Nacht van Johnny Hoes gaf ze haar laatste optreden. Bij dit bijzondere moment was ook de vaderlandse pers aanwezig, waaronder de NOS: https://nos.nl/artikel/2189997-anneke-gronloh-zingt-voor-het-laatst-brandend-zand.html.

Bekijk een sfeerimpressie van de gezellige muzikale avond.

Sfeerimpressie via Youtube

https://youtu.be/6hUZR7ND8oo

[nggallery id=’5407′]