Gamma NK zeepkistenrace

Nederweert – De organisatie van Americana Village maakte onlangs bekend dat er een driejarige overeenkomst is gesloten met Gamma als naampartner voor de ‘Gamma NK Zeepkistenrace’. De bekendmaking werd gedaan door Johan Vlemmix bij de Gamma in Weert.

Na twee succesvolle edities heeft de organisatie besloten om nog meer spektakel te bieden voor deelnemers en publiek. Op een andere locatie zal het nieuwe parcours zorgen voor meer g-krachten en zullen de deelnemers nog meer snelheid ervaren dan voorheen. Meld je nu aan via www.nkzeepkistenrace.nl en ontvang een starters kit.

Wie mag zich de eerste Nederlands Kampioen zeepkistenrace noemen? Het NK junioren is voor jongeren van 6 t/m 15 jaar. Het NK senioren is voor deelnemers vanaf 16 jaar. Heb je materialen nodig voor het bouwen van een zeepkist, dan kan Gamma je hier ongetwijfeld in voorzien.

Voor meer informatie kun je ook terecht op www.americanavillage.nl en www.nkzeepkistenrace.nl.

Video via Youtube

https://youtu.be/tFUtpTOn8gg

[nggallery id=’5272′]