NL basketballteam oefent in Weert

Evenementen Sport Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto door: Christian Aarts

Aanstaande zondag vindt er in Weert een bijzonder sportevenement plaats. Het Nederlands basketballteam ‘de Orange Lions’, speelt dan in Sporthal Boshoven een oefenwedstrijd tegen Zweden in de aanloop naar de cruciale pre kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap van 2019. De wedstrijd begint om 18.00 uur en wordt georganiseerd in samenwerking met Basketball Academie Limburg.

In Zweden treft het team van hoofdcoach Toon van Helfteren een zeer sterke tegenstander. Nederland en Zweden speelden tot nog toe 16 keer tegen elkaar op Nederlands grondgebied. Zeven keer won Nederland, negen keer wonnen de Zweden. Het belooft dus een spannende strijd op hoog niveau te worden! Alle steun is daarbij van harte welkom dus haal je oranje outfit van zolder en kom de Orange Lions aanmoedigen op weg naar het WK!

De kaartverkoop loopt goed maar er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar! Kaarten zijn voor maar €7,50 (incl. drankje) te bestellen via: https://oranjebasketball.scoorjeticket.com/oranjebasketball#AT//ProgrammaDetail.aspx?Display=edit&id=6936945.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie