Auto botst achterop vrachtwagen

(Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdagavond gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Kempenweg in Weert.

Een vrachtwagen ging op de rem omdat de chauffeur wilde afslaan naar de Havenweg richting Budel-Dorplein. De bestuurder van de personenauto die daar achter reed merkte dat te laat op en botste achterop de vrachtwagen. Uit voorzorg werd een ambulance gealarmeerd omdat de bestuurder van de auto last had van zijn schouder, maar het viel in zoverre mee dat de ambulance rechtsomkeert mocht maken.

De politie ondersteunde bij de administratieve afwikkeling van het ongeval. De licht beschadigde vrachtwagen kon na een provisorische ingreep zijn weg vervolgen. De auto had flinke schade opgelopen en moest worden afgesleept door een berger. Het overige verkeer ondervond geen hinder van het ongeval.