Video – Na jaren afwezigheid krijgt Tungelroy er weer een leuke activiteit bij voor de kleinste van het dorp. Net als voor veel leeftijdsgenoten in de omliggende dorpen en wijken organiseert een groep vrijwilligers Kinder-Vakantie-Werk voor de basisschool leerlingen. De organisatie liep al jaren met het idee maar heeft begin dit jaar de stoute schoenen aan getrokken.

Na een aantal vergaderingen, het werven van leiding en een heus “bouwteam” ging het geheel van start. Want wat is er nou leuker dan samen met andere kinderen in en rondom Tungelroy te ravotten, spelletjes te doen, waterspellen te spelen of een te gekke speurtocht te lopen? Tijdens het scholenbezoek bleek dat de Tungelroyse jeugd stond te springen om een kleine week “lol te trappen”. Met man en macht zijn er leuke programma’s in elkaar gezet met als thema “Piraten”.

16, 17 en 18 augustus zullen de jeugdige piraten klaar gestoomd worden tot een echte “zeerot”. Elke ochtend verzamelen de kinderen zich met hun groepje in hun eigen te versieren schip. Eerst moet de vlag versierd worden, want zonder vlag geen schip! Er is zelfs een eigen KVW lied geschreven en ingezongen door een aantal leiding. Dit zal straks de hele week door de geluidsboxen klinken! Aan iedereen is gedacht en het zal dan ook een geweldige week worden. Komen jullie ons in of rondom Tungelroy tegen? Moedig ons dan aan tijdens een van vele spellen.

De organisatie bedankt nu alvast de sponsoren en vrijwilligers die ervoor zorgen dat KVW voor iedereen toegankelijk is.

Video via Youtube

https://youtu.be/Q38ABxI3fpQ

2 REACTIES

Comments are closed.