De politie heeft maandag een 23-jarige man uit Weert aangehouden op de parkeerplaats basisschool Aan de Bron, zo meldt de politie via Facebook.

Naar aanleiding van een melding van een alerte burger ging de politie een kijkje nemen. Daar troffen ze een man aan die meerdere gripzakjes met in totaal 70 gram hennep en een wapenstok in bezit had. De man werd aangehouden op verdenking van van overtreding van de Opiumwet en de Wet Wapens en Munitie.

De afgelopen tijd zijn er bij de politie meerdere meldingen van verdachte situaties binnen gekomen over de omgeving Aan de Bron. De politie gaat het extra in de gaten houden. Mocht je iets verdachts zien meldt het dan bij de politie via 0900-8844.

3 REACTIES

  1. De kinderen zijn nog niet naar school. Volgende week pas. Zal wss geweest zijn omdat het nu zo lekker rustig was op die locatie. Maar idd : aanpakken !

  2. Dat werd GVD eens tijd, dit is algemeen bekend, de politie is al jaren op de hoogte dat er rondom Aan de Bron en in het parkje aldaar gedeald en gebruikt wordt.
    Wat mij vooral stoort is het feit dat er in die omgeving jongeren van de Philips van Horne en kinderen van Aan de Bron al jaren bloot gesteld worden aan deze figuren.

Comments are closed.