Ongevallen op N280 bij Baexem

Baexem – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 12.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N280 tussen Roermond en Weert.

Ter hoogte van N280 / Reyndersstraat waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde op een locatie waar met net bezig was met de afhandeling van een ander ongeval. Een vrouw raakte lichtgewond bij de botsing. Ze werd ter plaatse behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto’s liepen blikschade op en zijn afgesleept door een berger.

In de file voor het ongeval gebeurde in de rijrichting van Roermond naar Weert opnieuw een ongeval. Enkele honderden meters verderop had wederom een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Hier was een personenauto achterop een aanhanger gereden. In dit geval bleef het bij materiële schade. Niemand raakte gewond.

Het verkeer ondervond lichte hinder van het ongeval. De weg is inmiddels weer vrij.