3 hennepkwekerijen opgerold

112 Weert 10 reacties 1 min. leestijd

De politie heeft dinsdagmiddag diverse locaties in Weert bezocht waarbij mogelijk sprake zou zijn van illegale hennepteelt.

Op twee adressen troffen agenten inderdaad een hennepkwekerij aan, namelijk in de Heukelomweg en de Louise de Colignystraat. In deze woningen werden respectievelijk 97 en 70 hennepplanten aangetroffen. In beide gevallen was er sprake van diefstal van stroom. Een medewerker van de netbeheerder heeft de stroom afgesloten. De hennepplanten en apparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Bij het adres aan de Louise de Colignystraat bevond de kwekerij op de vierde verdieping van het complex. “Mocht hier dus brand uitbreken dan zijn de medebewoners natuurlijk de dupe”, zo stipt de politie aan via Facebook. Op beide adressen is een persoon aangehouden.

Heb je een vermoeden van de aanwezigheid van een hennepkwekerij? Dan kun je de politie bereiken via 0900-8944.

[nggallery id=’5397′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
10 reacties