Praxis uit de tent gelokt

Plaats een reactie

Afgelopen weekend vond in Biddinghuizen het festival Lowlands plaats. Ook de broers ‎Marc en Rudy Nordhausen uit Weert (ook bekend van De Natte Gijt) waren daar. Hun ervaring met een partytent van de Praxis is inmiddels een hit op het internet.

Omdat er regen werd voorspeld hadden de heren een partytent bij de Praxis gekocht. Echter kwam men bij de festivalcamping er achter dat er enkele tentstokken ontbraken in de verpakking. Via Facebook riep Marc de Praxis op het matje. In een eerste reactie vroeg de Praxis of het mogelijk was om creatief te handelen of dat hun hulp nog steeds gewenst was.

Praxis in actie

“Hé, wij hebben hem netjes in de doos gelegd in afwachting op een reactie. Dus we zouden graag willen kijken of we het kunnen oplossen”, zo antwoordde Marc op het bericht van de Praxis. De medewerker van de Praxis ging vervolgens aan de slag en kwam binnen enkele uren met een verlossend antwoord. De Praxis-vestiging van Harderwijk was bereid om een nieuwe tent te komen brengen. En zo geschiedde. Na onderling contact werd diezelfde dag nog een nieuwe partytent geleverd bij het festivalterrein.

Waardering

De actie van de Praxis kon op haar eigen pagina al rekenen op veel waardering. Naast de honderden likes bij het bericht, werd de klantvriendelijke actie ook opgepakt door de website ‘De Beste Social Media‘. Ook hier kan de buitengewone actie rekenen op veel waardering.

Lees het verhaal via:
https://www.facebook.com/praxis/posts/1616091761743377

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie