Aftrap passend voetbal FC Oda

Plaats een reactie

(Foto’s) Heel Nederland voetbalt voor passend voetbal op 16 & 17 september 2017. Vandaag werd in het KNVB District Zuid II op het sportpark Boshoven bij FC Oda gespeeld in het teken van het passend voetbal. Wethouder Gabriels was aanwezig voor de aftrap van de wedstrijden van jeugd- en G-team spelers.

Samen met vrijwilligers van de ZJA (Zwaluw Jeugd Actie) organiseert FC Oda diverse activiteiten naast de reguliere geplande jeugd bekerwedstrijden. Dit houdt onder andere in dat de jeugdteams na afloop van hun bekerwedstrijd een korte spelactiviteit doen, waarmee kleine prijsjes voor de spelers te winnen zijn. Ook vindt er een loterij plaats, demonstratiewedstrijden en om 16.00 uur zullen de veteranen van FC Oda de dag afsluiten met een potje voetbal.

De opbrengst vanuit deze acties en eventuele sponsoring komt geheel ten goede aan de stichting die de participatie van jongeren & volwassenen met een beperking bij de voetbalvereniging verbeteren. Het grootste gedeelte van de opbrengst wordt besteed aan subsidies voor het toegankelijk maken van voetbalclubs voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Meer informatie en doneren: www.zwaluwenjeugdactie.nl of naar www.facebook.com/zwaluwenjeugdactie.

[nggallery id=’5502′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie