(Foto’s) Woensdagavond ging om 18.30 uur de Avond4Daagse van start. Op de eerste dag genoten ruim 420 wandelaars van de droge en deels zonnige avond en werden er vele gezellige kilometers gelopen.

Route

Vanaf de Oelemarkt starten de deelnemers dagelijks hun route. Tijdens de avond4daagse zal er elke avond een andere route worden gelopen. Dit jaar is er de keuze uit 4 verschillende routes, namelijk de 3 km, 5 km, 10 km en 15 km. Van woensdag t/m vrijdag wordt er gestart vanaf 18.00 uur en op zaterdag zal de eerst groep starten om 14.30 uur.

Organisatie

De editie 2017 is grootser dan voorgaande jaren en is vanuit stichting SamenDoen Weert georganiseerd. De stichting is een initiatief van een aantal mensen die de afgelopen jaren betrokken waren bij de organisatie van de Avond4daagse. De doelstelling van de nieuwe organisatie is om de Avond4daagse verder te laten groeien. Hierbij ondersteunen verschillende partners zoals Weert in Beweging en Punt Welzijn.

Voor meer informatie over de Avondvierdaagse kun je een kijkje nemen op de website www.avondvierdaagse-weert.nl

Bekijk een sfeerimpressie van Theo Van de Winkel.

3 REACTIES

  1. Dat klopt, maar in de wandelgangen om bij het wandelen te blijven 🙂 noemen ze dit in heet NL ook de avond4daagse…

    MvrGr. Team SamenDoen Weert/ Organisatie Avond4daagse

  2. In de tekst staan 2 onjuistheden, we hebben 3 routes want de 15 KM is afgevallen. Hiervoor waren maar 14 aanmeldingen helaas. En de starttijd van de eerste groep is 18:00 uur ipv 18:30 uur.

Comments are closed.