Woensdagavond ging in het Munttheater de landelijke voorstelling ‘De Zweethut’ in première. De avond werd geopend door Wethouder Gabriëls van de gemeente Weert en Wethouder Geraats van de gemeente Nederweert. Ook gedeputeerde Teunissen was aanwezig tijdens de gehele avond.

Samen werken

De première avond werd georganiseerd door de gemeente, onderwijsinstellingen en kinderdagverblijven in Weert en Nederweert met als doel om de gehele regio op de kaart te zetten. Zowel landelijk als de omgeving waarin er samen gewerkt wordt. Vanuit het hele land stonden organisaties op de gastenlijst buiten de mensen die werken in het onderwijs, kinderopvang en welzijn in Weert.

De voorstelling

De theatervoorstelling gaat over het onderwijs en kinderopvang. ‘De Zweethut’ is een lachwekkende spiegelend programma, geschreven voor alle betrokkenen bij IKC’s(Integrale Kindcentra). Voor hen die op pad gaan en al op pad zijn. Uitermate geschikt voor studiedag, als aanjager voor een prikkelend gesprek.
Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van De Zweethut