Commerciële ruimtes allemaal vrij

9 reacties

De commerciële ruimtes in het complex van La Cour Bleue staan weer allemaal leeg. De ruimtes naast het Stadhuis zijn tot op heden nog niet echt in trek geweest.

In februari 2016 openden Elis Laser & Beauty als eerste onderneemster de deuren van de schoonheidssalon aan de Stadhuispassage. Nu blijkt echter dat de ondeneemster gestopt is met haar zaak in Weert. Na ruim 1,5 jaar is de schoonheidssalon weer gesloten. In de andere naastgelegen ruimtes hebben nog nooit ondernemers gevestigd gezeten.

In totaal zijn er 5 commerciële ruimtes beschikbaar onder het appartementencomplex. De oppervlaktes van de ruimtes varieert van 70m2 tot 573 m2. De locaties zijn bestemd voor financiële, zakelijke dienstverlening, 1e lijnszorg en dergelijke. Één ruimte is speciaal geschikt voor een horeca gelegenheid.

Woningen groter succes

De bovengelegen appartementen waren een veel groter succes. Er was een ware run op de huurappartementen en ook de koopappartementen gingen als warme broodjes over de toonbank. Nog voordat de oplevering in de zomer van 2015 had plaatsgevonden waren alle huurappartementen vergeven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
9 reacties