Prijsvraag: Disco-Train Party

Plaats een reactie

Winactie – Waar ga je heen als je als 25-plusser een avond uit wilt gaan en plezier wilt maken in een vriendschappelijke sfeer met gelijkgestemden? Dit is precies de groep die bij Disco-Train aan hun trekken komt.

Disco-Train party’s zijn een beleving waarin je even terug gaat in de tijd. Zeg maar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Een avondje ongebreideld lol maken, net als vroeger. Die ‘goeie ouwe tijd’. Als 25-plusser ga je niet meer zo vaak op stap als in je pubertijd.  En als je dan gaat, wil je wel gegarandeerd een top avond hebben. Dat is dus precies de filosofie die de Disco-Train er op na houdt.

Winactie

Wil je kans maken op gratis kaarten? Doe dan mee met de winactie: www.disco-train.nl/win-actie-weert
 
Muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90, uit de tijd van Avro’s Top-Pop en Veronica’s Countdown is de basis van deze succesvolle feesten. De beste DJ’s draaien die discokrakers waarop je niet stil kunt blijven staan. Maar ook de enorm in opkomst zijnde muziekstijl Nu Disco, waarbij nummers van toen gedraaid worden in een modern jasje. Kenmerkend voor de Disco-Train feesten is dan ook de volle dansvloer vanaf de eerste tunes tot het laatste nummer, de vriendschappelijke sfeer en de uitbundige gezelligheid.
  
Dat dit concept wordt gewaardeerd dat blijkt, want bijna alle feesten zijn uitverkocht. Disco-Train geniet grote bekendheid met deze feesten door de uitgelaten en ongedwongen sfeer. Veel bezoekers komen verkleed naar het feest en dat zorgt al meteen voor een lekkere losse sfeer. Als je daar geen zin in hebt, is dat geen probleem. In een spijkerbroek loop je echt niet voor gek.

Vrijdag 8 september is de Disco-Train première bij Brothers in Weert. Limburg kan zich opmaken voor een avond ongedwongen los gaan op de beste hits van toen. Veel bezoekers komen met een groep, maar alleen komen is ook prima mogelijk want door de vriendschappelijke en feestelijke sfeer heb je zo contact.
  
Aanvang van het feest is om 21:00 uur en zal om 3:00 uur afgelopen zijn. Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 10 en aan de deur voor € 15. De voorverkoop is reeds gestart en loopt als een (disco) trein.

Line-up

DJ Sven (Radio 10 en Radio Veronica): Disco-Classics in the mix
DJ Johan (MR. Disco-Train): Your guilty pleasure
DJ Bo Bellow (IT, Matrixx, Escape): 90s & Nu Disco

Informatie

Datum:
Vrijdag 8 september 2017

Tijd:
21:00 – 3:00 uur

Locatie:
Brothers Weert, Oelemarkt

Leeftijd:
25+

Tickets zijn verkrijgbaar via:
http://www.disco-train.nl/kaarten-kopen

Meer informatie: www.disco-train.nl en https://www.facebook.com/events/2063282420588827

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie