Irish Folk Night in Tungelroy

Dorpen Tungelroy Uitgaan Plaats een reactie 2 min. leestijd

Op vrijdag 29 september en zaterdag 30 september zal Café-Zaal Kimpeveld te Tungelroy worden omgetoverd tot een heuse Ierse kroeg. De muziek tijdens deze avonden zal verzorgd worden door Fanfare Sint Jan uit Tungelroy en de band Riverflow! Natuurlijk zal ook het Guiness bier niet ontbreken. Het belooft een waar spektakel te worden dus zorg dat je er bij bent!

De Irish Folk Night is de derde muzikale happening van de succesvolle reeks “Dorp op de planken”. In 2015 is tijdens de eerste editie podium geboden aan muzikanten uit Tungelroy, waarbij ze in samenwerking met Fanfare St. Jan hun kwaliteiten konden demonstreren. In 2016 is dit concept gebruikt voor een zeer geslaagde editie “dorp op de planken Junior” waarbij de hele schooljeugd van basisschool Joannes deelnam.

In deze derde editie staat niet een bepaalde groep muzikanten maar de Ierse muziek centraal. De hele avond zal er Ierse muziek klinken, afwisselend door Fanfare St. Jan en de band Riverflow. Opzwepende meezingers zoals “I am in to folk” zullen zeker niet ontbreken! De avond vindt plaats in een pubsetting. Dit houdt in dat er maar een zeer beperkt aantal zitplaatsen is.

Aanvang van beide avonden is om 20:00 uur in Café-Zaal Kimpeveld (Barbaraplein 2) Tungelroy.

Kaarten zijn te verkrijgen voor €7,50 bij Café-Zaal Kimpeveld (Barbaraplein 2) Tungelroy, van Bun (Muntpassage 7) Weert en Benelux (Julianastraat 8) Stramproy.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie