Onderhoud fietspad Laurabossen

In opdracht van de gemeente Weert vindt er vanaf maandag 18 september onderhoud plaats aan het recreatief fietspad Laurabosweg in de Laurabossen. Dit betekent dat het fietspad ongeveer 4 weken niet te gebruiken is.

Bij dit onderhoud worden gaten, rafelingen en wortelschade hersteld. Hierna wordt over de volledige lengte van het fietspad en nieuwe deklaag aangebracht. Deze laag bestaat uit een dunne laag split die met behulp van een kleeflaag op het bestaande asfalt wordt aangebracht.

Gezien de moeilijke bereikbaarheid van het fietspad nemen de werkzaamheden ongeveer 4 weken in beslag. Tijdens de uitvoeringsperiode is het fietspad tussen de aansluiting met de Lozerweg en de Vetpeelweg volledig voor alle verkeer afgesloten. Voor het fietsverkeer wordt een omleidingsroute ingesteld.