Slagboom ontwricht om te helpen

Gisterenavond sprong de Stadsbrug in storing omdat er aan een slagboom was geduwd. In eerste instantie leek het om vandalisme te gaan, maar de politie meldt vandaag dat er geen sprake is van vernieling.

De slagboom was door voorbijgangers ontzet omdat een vrouw in een rolstoel vast was komen te zitten onder de dalende slagboom. De vrouw was vast komen te zitten en kon geen kant meer uit. Omstanders grepen in en bevrijdde de vrouw uit haar benarde positie. Dit deden ze door de slagboom ophoog te duwen. De stadsbrug sprong vervolgens in storing.

De geredde vrouw meldde zich vandaag bij de politie. Ze was bang dat er aangifte zou worden gedaan tegen de mensen die haar hebben gered. De politie bevestigt dat er geen sprake is van vernieling en er ook geen nader onderzoek komt naar het incident.