Antje Festival met vlaaiwedstrijd

Plaats een reactie
Archieffoto WdG - Vlaaikeuring

Keukenprinsen- en prinsessen uit Weert en omgeving kunnen aan de slag. Centrummanagement organiseert in het kader van het gloednieuwe Antje Festival de tweede editie van vlaaibakwedstrijd Weert Bakt. Wie bakt de lekkerste vlaai van Weert?

Zondag 29 oktober 2017 organiseert Centrummanagement Weert het feestelijke Antje Festival. De binnenstad van Weert wordt op nostalgisch/Bourgondische wijze omgetoverd tot een grote gethematiseerde belevenis. Verspreid over het centrum worden bezoekers verrast met veel ondernemersacties, bijzonder entertainment en diverse attracties en activiteiten.

Weert Bakt

De eerste editie van de vlaaibakwedstrijd werd door VVV Weert georganiseerd in 2014, ter ere van Weert 600 jaar Stad. Voor het nieuwe evenement kiezen Centrummanagement en de lokale bakkerijen ervoor weer een nieuwe ‘lekkerste vlaai’ te kiezen. Vlaaibakkers, zowel op professioneel als amateurniveau, kunnen hun deelname t/m 15 oktober aanmelden op www.antjefestival.nl/aanmelden. Na aanmelding ontvangen deelnemers meer informatie over het inlevermoment van hun vlaai en het jureringsproces. De winnende vlaai wordt op feestelijke wijze bekend gemaakt tijdens Antje Festival op zondag 29 oktober en zal door verschillende lokale bakkers in het assortiment worden opgenomen.

Bakkersmarkt

Ook hebben liefhebbers de mogelijkheid plaats te nemen op de (hobby)bakkersmarkt in de Stationsstraat. Bakkers van vlaaien, taarten, brood, banket, cup cakes etc. zijn van harte welkom deel te nemen en zich aan te melden via de website.

Meer info over Antje Festival is te vinden op www.antjefestival.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie