Burgemeester bij Koffietijd en L1

1 reactie

Burgemeester Heijmans was vanochtend te zijn bij het RTL4-programma ‘Koffietijd’. Daar schoof hij samen met een andere burgemeester en oud-burgemeester aan tafel bij Loretta Schrijver om te vertellen over het Burgemeesters Elftal.

De burgemeester van Weert speelt in het Nederlands Burgemeesters Elftal. Met zijn sportieve inzet zamelt hij samen met de andere burgemeesters geld in voor de Leprastichting. Dit doen ze overigens als 28 jaar. In het tv-programma vertelde men over hun reis naar Malta en over de noodzaak om mensen met lepra te helpen. De burgemeesters hebben overigens al zo’n 10.000 lepra-patiënten kunnen helpen.

Bekijk de uitzending terug via: http://www.koffietijd.nl/uitzendingen/koffietijd-375/.

Dicht Bij Mijn Bed

Overigens is burgemeester Heijmans komende zaterdag 14 oktober ook te zien op de Limburgse zender L1. Deze keer in een aflevering van het programma Dicht Bij Mijn Bed te zien. Han van der Meer gaat op zoek naar mensen uit het buitenland die zich hier hebben gevestigd en mensen die nu – ook vluchtelingen – zich hier willen vestigen en hoe Limburgers hen daarbij helpen. In deze aflevering is een interview te zien met burgemeester Jos Heijmans.

De eerste uitzending is om 10.00 uur. Daarna wordt de uitzending herhaald om 12.00, 14.00 en 16.00 uur en ’s avonds om 21.00 uur. De uitzending is ook te volgen via Uitzending Gemist L1 Dicht Bij Mijn Bed.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie