Twee inbrekers uit Weert opgepakt

112 Regio Weert 8 reacties 1 min. leestijd

Beringe – Twee mannen uit Weert, beide 21 jaar oud, zijn donderdag aangehouden op verdenking van een woninginbraak.

Rond het middaguur kreeg de politie Peel en Maas een melding binnen van een bezorgde bewoner die glasgerinkel bij zijn woning had gehoord. De melder was zelf thuis en hoorde op de bovenverdieping gestommel in zijn woning nadat er een ruit was ingeslagen.

De meldkamer ging direct uit van een inbraak en stuurde met spoed een politiepatrouille naar de betreffende woning. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat er inderdaad een raam was ingeslagen en dat op de benedenverdieping alles overhoop was gehaald. Nadat de agenten zich kenbaar hadden gemaakt kon er één verdachte buiten worden aangehouden. Een andere gealarmeerde politiepatrouille zag, toen ze op locatie arriveerde, een man op het dak van de woning staan. Ook deze man werd aangehouden.

Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
8 reacties